ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Multitasking 2007 - Når én karriere ikke er nok

<- Tilbage til seminaroversigt

Mød to af øjeblikkets mest spændende personligheder på den danske musikscene. Begge er musikere, producere, sangskrivere og meget andet – her samlet til en snak om, hvordan de har nået deres resultater og om hvorfor man ikke nødvendigvis kun behøver at koncentrere sig om én ting, hvis man vil have succes i musikbranchen anno 2007.

Nikolaj Nørlund
Nikolaj Nørlund har længe været en særdeles markant musiker på indie-scenen. Først i Trains & Boats & Planes – senere under eget navn (når sangsproget er dansk) og bandleder i Rhonda Harris (når der synges på engelsk). Nørlund har som ejer af og husproducer hos selskabet Auditorium bl.a. haft succes med Jens Unmacks solo-cd’er og Leonard Cohen-hyldesten ”På Danske Læber”.

Troels Abrahamsen
Troels Abrahamsen markerede sig stærkt i 2006 som sanger og producer i Veto, der fik sin debut-cd udnævnt til Årets Album af Gaffa’s læsere – og som tillige fik to statuetter ved Danish Music Awards 2007 (bl.a. Årets Nye Danske Navn). Sideløbende har Abrahamsen haft travlt som producer og remixer – bl.a. for Marvel Hill, Dúné og Entakt. I marts udgav han sin første solo-cd under navnet I Know That You Know.
Poul Martin Bonde (interviewer)
Moderator og samtalepartner ved disse to musikalske topmøder (se "Do it yourself - på et meget højt plan") er Poul Martin Bonde,der kalder sig selv Musikentreprenør og har arbejdet i og med alle sider af dansk musik siden begyndelsen af 80’erne.         


Mail til ROSA