ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

OMRÅDEANSVARLIGE OG STAGEMANAGERS


Medarbejderne er en af de vigtigste forudsætninger for afviklingen af en god SPOT Festival. Gennem flere år har vi, udover ROSA's faste stab og samarbejdspartnere, haft en række medarbejdere, der tager sig af festivalens mange forskellige ansvarsområder.

Områdeansvarlige:

John 'Skæg' Hedegaard
 
Ansvarlig for teknikken til årets SPOT festival. 'Skæg' har siden 1996 arbejdet med lysdesign indenfor utallige musikgenrer og events, og har været med til at arrangere SPOT Festival flere gange.
john@rosa.org

Lars Davidsen
 
Lars er sammen med Bjarke Hansen ansvarlig for indgangene til - og hegnet omkring festivalpladsen til årets SPOT Festival. Lars fungerer til daglig som projektkoordinator i Århus Kommunes Kulturforvaltning.
lars.davidsen@mail.dk

Bjarke Hansen
 
Bjarke er sammen med Lars Davidsen ansvarlig for indgangene til - og hegnet omkring festivalpladsen til årets SPOT festival. Bjarke læser på lærerseminariet på 3. år, og er desuden baransvarlig på Pakhuset i Århus.
mail@bjarx.dk

Majken Bang

Majken er ansvarlig for indkøb til årets SPOT festival. Majken leder til daglig Productioncrew, og arbejder desuden som produktionsassistent.
mbm@productioncrew.dk

Anders Horst

Anders er ansvarlig for catering til musikerne til årets SPOT festival. Anders arbejder til daglig som aktivitets- og organisationskonsulent i Amnesty International i Århus.
ahorst@amnesty.dk

Lasse Peters

Lasse er ansvarlig for catering til årets SPOT festival. Lasse arbejder til daglig som IT-ansvarlig, samt som næstformand i RMF.
lasse@rmf.dk

Fridthiof Jensen
 
Fridthiof er ansvarlig for bemandingen og frivillige til årets SPOT festival. Fridthiof har siden SPOT 01 været med til at arrangere SPOT adskillige gange.Til daglig arbejder Fridthiof i ROSA, hvor han bl.a. står for koordinering af frivillige samt regnskaber mm.
fridthiof@rosa.org

Maybritt Hansen
Maybritt er sammen med Jeppe L. Pedersen ansvarlig for de forskelige barer til årets SPOT festival. Maybritt er til daglig forpagter af spillestedet 'Fatter Eskil'.
may@fattereskild.dk

Jeppe Lund Pedersen
Sammen med Maybritt Hansen er Jeppe ansvarlig for de forskellige barer til årets SPOT festival. Til daglig forpagter Jeppe spillestedet 'Fatter Eskil'.
jeppe@fattereskil.dk

Søren Hermansen
 
Under festivalen fungerer Søren som Housemanager for Voxhall, hvilket bl.a. indebærer ansvaret for bar mm. Søren har flere gange hjulpet med at afvikle SPOT Festival. Søren er til daglig produktionschef på Voxhall.
produktion@voxhall.dk

Lene Ethelberg
 
Lene skal under festivalen koordinere branchefolk, indgang mm. Lene arbejder som daglig leder af kulturinstitutionen MONO, hvis virke er centreret omkring øvelokaler for den rytmiske musik. Lene har flere gange været med til at afvikle SPOT Festival.
lene@mono.dk

Henrik Vad Mikkelsen
Henrik Vad Mikkelsen er produktionschef for RMF under festivalen, og har bl.a. koordination af vagter og medarbejdere mm. som sit ansvarsområde. Til daglig fungerer Henrik som bemandingsanvarlig hos RMF. Henrik har hjulpet med til at afvikle SPOT Festival adskillige gange.
henrik@rmf.dk

Cecilie Zetlitz Cramer

Cecilie er ansvarlig for Oppenheimers Eftermiddags initiativ på SPOT Festivalen. Til daglig arbejder Cecilie med HR og produktion i 'Oppenheimers Eftermiddag'.
cecilie@opppenheimer.dk

Anders Ovesen
 
Anders er sammen med Emil Schou Andresen ansvarlig for transport af musikere mm. til og fra årets festival. Praktikant hos ROSA.
ovesen@rosa.org

Emil Schou Andresen
 
Emil er sammen med Anders Ovesen ansvarlig for transport af musikere mm. til og fra årets festival. Praktikant hos ROSA.
emil@rosa.org

Stagemanagers:

Roar Amundsen

Stagemanager for Filuren, Musikhuset. Roar arbejder til daglig som projektleder og underviser på Engelsholm Højskole. Desuden driver han konsulentvirksomheden Mayday Music og er aktiv sangskriver. Roar har efterhånden hjulpet med at arrangere SPOT festival mange gange.
roaramundsen@stofanet.dk

Morten Kjeldsen
 
Stagemanager for Ridehuset. Til daglig arbejder Morten med koncertproduktion som produktionschef, desuden er Morten bestyrelsesformand i RMF. Morten har gennem flere år været stagemanager til SPOT festival.
morten@rmf.dk

Carsten Nielsen
 
Stagemanager for Gran, Store Scene. Carsten er til daglig spillestedsleder på Kulisselageret i Horsens, samt leder for  Musikstedet i Horsens.
kucvn@rmf.dk

Esben Marcher
 
Stagemanager for Gran, Lille Scene. Esben Marcher er til daglig ansat i adminstrationen af Musikhuzet i Rønne som PR-medarbejder. Desuden arbejder Esben som freelance-lydtekniker.
esben@musikhuzet.dk

Kim Pedersen
 
Stagemanager for Voxhall. Kim er til daglig produktionsansvarlig for teknik, lyd og lys i Københavns Kulturcenter. Kim har flere gange været med til at arrangere SPOT festival.
kep@kulturcenter.dk

Kim Khan
 
Stagemanager for Kunstbygningen. Kim har flere gange været med til at afvikle SPOT Festival. Kim er til daglig Teknisk Leder på spillestedet Amager Bio. Desuden arbejder Kim som freelance productionmanager og lydtekniker.
khan@elektrometer.dk

Peder Flarup

Stagemanager for StoreSal, Musikhuset. Til daglig er Peder ansat i lysafdelingen på Århus Teater. Peder har arbejdet som backline-tekniker i 12 år og har været med til at arrangere SPOT flere gange.
pflarup@gmail.com
         


Mail til ROSA