ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Bliv frivillig

 
Foto: Michael Ersted

Uden frivillig arbejdskraft ville SPOT Festivalen ikke eksistere. Hvert år spiller hundreder af dygtige, entusiastiske og arbejdsomme hjælpere en helt afgørende rolle for, at festivalen kan køre professionelt og smertefrit.

At være frivillig kan være hårdt arbejde og der er ikke altid mulighed for at hænge med vennerne eller se de koncerter, man gerne vil. Man skal kunne håndtere sine opgaver disciplineret og ansvarsfuldt: Møde op til sine vagter, være grundig og effektiv, servicere festivalens gæster med et smil.

Der er i sagens natur ingen penge i skidtet – kun billetten, forplejningen og en SPOT T-shirt. Til gengæld er det belønnende at blive del af et kollektiv af entusiastiske og uundværlige frivillige, der virkelig formår at få tingene til at lette – og som er med til at sætte spot på dansk og nordisk upcoming-musik både indenlands og udenlands.

Mange bliver bidt af det og vender tilbage år efter år, men vi kan altid bruge flere frivillige. Så alle interesserede opfordres hermed til at hoppe til vores online ansøgningsformular og gøre opmærksom på dem selv:

Ansøgningsformular til frivilligt arbejde

Note: Linket ovenfor er ikke længere tilgængeligt. Check venligst aktuelle informationer på http://spotfestival.dk.

         


Mail til ROSA