ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Generation Netværk

<- Tilbage til seminaroversigt

Generation Netværk er de unge, som er født efter 1988 og som aldrig har set en verden uden it, mobiltelefoner, et væld af tv-kanaler – og gratis adgang til musik. Traditionelle kommunikationsmetoder du’r ikke – der skal en helt ny tankegang til at nå dem. De to oplægsholdere opstiller i bogen ”Generation Netværk” ti bud for, hvordan man kommunikerer og markedsfører sit produkt over for fremtidens mediebruger. Samtidig skæres gennem hypen om Web 2.0 og Social Networking-fænomener som Arto og MySpace.

Morten Bay
Morten Bay er cand.mag i Medievidenskab og Filosofi, er forfatter (bl.a. bøger om netværkstankegang) og har i 11 år været freelancejournalist, konsulent – og musiker med fire udgivelser bag sig. Tidl. redaktør på bl.a. Alt om DATA og Tidens Mand – nu på Ord og Toner, medlemsblad i DPA, hvor han er i bestyrelsen. Bay var idémand bag Phonofile. P.t. managing director i Selectioneers ApS.

Julie Ralund
Julie Schytte Ralund er stud. mag i Medievidenskab og arbejder som projektleder i DR. Er en af bropillerne i DR Ung, hvor hun i dag bl.a. har ansvaret for DRs web-community, SKUM. Julie var med til at lancere den DRs første tv-satsning med brugergenereret indhold, Blokken og dennes efterfølger, SPAM, der p.t. nyder voldsom popularitet på DRs ungdomsflade. Netop uddannet business coach.         


Mail til ROSA