ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Døgnfluen, der ikke ville dø

<- Tilbage til seminaroversigt

Seks prominente personer er samlet – med hver deres vinkel på det danske hiphop-miljø. I panelet finder du pioneren, skribenten, koncertarrangøren, forfatteren og den aktive artist. Ideen er at opsummere den danske hiphop indtil nu, og forsøge at definere mulighederne og ambitionerne for fremtiden. Når nu dansk hiphop er kommet for at blive, hvad skal vi så bruge den til?

Præsenteres i samarbejde med Primo Entertainment.

Chief 1
Lars Pedersen, aka. Chief 1, har dyrket hiphop, siden kulturen dukkede op i Danmark først i 80’erne. Lars har gjort karriere inden for breakdance, graffiti, rap, DJ’ing og lever nu som musikproducer. Lars er panelets grand ol’ man, som har fulgt kulturen tæt i over 20 år.


Henning Winther
Henning var i halvfemserne rapper i grupperne Mc Værk & Kongehuset. Siden har han brugt sin tid på at producere musik og arrangere hiphop koncerter og events. Henning er manden bag den århusianske hiphop festival ”Århus Took It”, som hvert år trækker folk fra hele landet til smilets by.


Rune Skyum-Nielsen
Journalist og musikredaktør på Nyhedsavisen. Forfatter til bogen ”Nr. 1 – Dansk hiphopkultur siden 1983”. Rune har i sin research til bogen nøje studeret den danske hiphop-kultur, og bogen kommer alle problemer og succeser i kulturens historie igennem. Rune følger i sit daglige arbejde som journalist stadig kulturen.


Ann Noyd
Ann Noyd har deltaget aktivt i debatten omkring hiphopmiljøet i relation til kvinder. Hun færdes selv i miljøet og skriver aktivt for hiphop-hjemmesiden RapSpot.dk samt Danmarks eneste hiphopmagasin, ActionSpeax. Hun har, bl.a. gennem foredrag, markeret sig i køns- og sprogdebatten, der opstod i kølvandet på den voksende succes og udbredelse som dansk rap har nydt i de senere år.

Michael C.U.P. Rasmussen (moderator)
Tidligere hiphop radio- & tv-vært, medstifter af ”Stop Volden Bevægelsen”, fast hiphop skribent på Gaffa i halvfemserne og arrangør af store hiphop events, som Pulejam & MC’s Fight Night. Michael arrangerede sit første hiphop arrangement for 17 år siden. Nu er han medejer af Primo Entertainment, som beskæftiger sig med
musikmanagement og koncertproduktion.Michael ”Jøden” Christiansen
Konferencier ved MC's Fight Night arrangementerne, pladeaktuel med debuten ”MonkeyJuice” og   legendarisk free-style rapper i det danske hip/hop-miljø, er blot tre udpluk fra Jødens musikalske CV, og med skarp ironi og sort humor har han i flere årtier været aktiv debattør, når den danske hiphop-kultur har været til offentlig debat.         


Mail til ROSA