ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Do It Yourself – på meget højt plan!

<- Tilbage til seminaroversigt

Mød to af den danske pladebranches mest markante og mest farverige bagmænd. Samlet til en snak om at turde og ville gå selv, om at have store ambitioner, om at finde og tro på talenter – og ikke mindst om publishing som adgangsbillet til det internationale marked. Og forhåbentlig også en snak med masser af gode anekdoter smidt ind undervejs!

Remee
Remee havde i første halvdel af 90’erne succes som midtpunkt i Sound Of Seduction og som del af Blachmann Thomas Meets Remee & Al Agami. Siden valgte Remee at være ”manden bag stjernerne”, og har bl.a. stået bag S.O.A.P. og Bryan Rice. Remee driver i dag Boom Records – og er desuden internationalt respekteret sangskriver, der bl.a. har modtaget den fornemme engelske Ivor Novello Award.

Kjeld Wennick
Kjeld Wennick er en Grand Old Man i dansk pladebranche. Som helt ung var han del af duoen Jan og Kjeld, der i 1960 solgte 4.5 mio. eksemplarer af singlen ”Banjo Boy” i Europa! Siden var han manden bag Laid Backs internationale succes – og grundlagde Mega Records. Wennick har desuden spottet D-A-D, stået bag Ace Of Base’s internationale karriere og udgivet Savage Rose´s comeback-cd ”Black Angel”.
Poul Martin Bonde (interviewer)
Moderator og samtalepartner ved disse to musikalske topmøder (se Multi Tasking 2007 - Når én karriere ikke er nok) er Poul Martin Bonde,der kalder sig selv Musikentreprenør og har arbejdet i og med alle sider af dansk musik siden begyndelsen af 80’erne.         


Mail til ROSA