ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Breaking Great Britain

<- Tilbage til seminaroversigt

For mange artister står det engelske marked som utrolig prestigefyldt og samtidig umuligt at komme ind på. I den seneste tid har vi imidlertid set mange eksempler på danske bands, der tager springet over Nordsøen – uden at slå sig, når de lander. Hvad leder den engelske branche efter i danske bands? Dette og andre lignende spørgsmål vil blive behandlet på dette seminar.Sara Leathem (UK)
Sara Leathem er multiinstrumentalist, lydtekniker og arbejdede med A&R hos Cooking Vinyl og Warner Bros., før hun startede på SonyBMG afdelingen Red Ink. Her opdagede hun bl.a. The Sunshine Underground, der siden blev nomineret i flere kategorier ved årets Brit Awards og tippes som et kommende kæmpenavn. I marts skiftede hun over til en stilling hos Epic Records.

Stuart D. Knight (UK)
Stuart D. Knight har siddet i chefstillinger hos Our Price/Virgin Retail, Pinnacle Distribution, og i Ministry of Sound’s internationale pladeselskabsafdeling. Han har arbejdet som manager, og stiftede i 2003 marketingfirmaet Xtaster. Han har således haft job i stort set alle dele af pladebranchen og besidder kolossal viden om det britiske marked for musik.


Joel De'ath (UK)
Joel De’ath startede som talentspejder på pladeselskabet Music For Nations, men skiftede over til Mushroom Records og siden Warner Bros./Atlantic Records. Han var manden, der opdagede The Darkness, og siden bragte han det walisiske post-hardcore band Funeral for a Friend til pladeselskabet. Han bestrider pt. stillingen som chef for Atlantic Records’ A&R-afdeling.

Knut Eikrem (NO)
Knut Eikrem har indgående kendskab til både det europæiske og det amerikanske plademarked. Han er uddannet inden for international handel, og har desuden, takket være tidligere jobs i musikindustrien, stor viden om samspillet mellem branche og digital teknologi. Han sidder pt. i chefstillinger i Xlantic Music Group og på
plade-/publishingselskabet The Canvas Room.


Marianne Thomsen (moderator)
Som stifter af Summit Productions arbejder Marianne Thomsen med at skabe kontakt mellem den britiske og den skandinaviske musikbranche. Opgaverne omfatter koordinering mellem managers, producere og sangskrivere, musik- og eventproduktion, licensaftaler, placering af sange mm. Hun har arbejdet for Tricky og pladeselskabet Cooking Vinyl og er uddannet lydtekniker.         


Mail til ROSA