ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Usædvanlig rockfusion på SPOT mellem Henrik Hall, Peter Sommer og Boat Man Love18. Maj, 2007

Martin Buhl | 


Filurscenen bliver manegen, hvor Peter Sommer,
Henrik Hall og Boat Man Love skaber rockfusion.
 

På samme måde som Lars Skjærbæk er guitarist, sangskriver og ankermand i Boat Man Love, er han ligeledes forgangsmanden bag musikeksperimentet på årets SPOT Festival med Henrik Hall og Peter Sommer. Mødet vil folde sig ud som godt én times fusionskoncert, hvor publikum får serveret en helt speciel musikalsk oplevelse med et miks fra kunsternes kendte repertoirer og nye koalitioner.

Med andre ord forvandles SPOT Festivalens Filurscene i den pågældende time til et musikalsk slaraffenland  - en smeltedigel af en frisindet jam og eksperimentel rockudblæsning.

Boat Man Love er kendt for en rocklyd bygget op omkring en skramlet kant af blå blues, og medlemmerne har hver især spillet med danske navne som Tim Christensen, Baal og Kira And The Kindred Spirits. Ja, ”i tidernes morgen” var brødrene Lars og Troels Skjærbæk endog medlemmer af det nu hedengangne Inside The Whale.

Henrik Hall og Peter Sommer har på hver deres måder tilkæmpet sig solide pladser i det danske musikmiljø. Henrik Hall udgav sidste år sin mørke, bombastiske electrorock debut, ”Solo”, og modtog musikbranchens blåstempling i form af ”P3 Respekten” ved Danish Music Awards 2006 for sin for sin tid i Love Shop. Modsat Hall har Peter Sommer høstet størst succes via sin solokarriere med to anmelderroste albums - med ørehængeren ”Valby bakke” og Skanderborg-hittet ”8-6-6-0”. 
         


Mail til ROSA