ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

The Broken Beats og Karina Kappel til Midem Festival21. Januar, 2007

Henrik Friis | 

SPOT on '1 - paris. nov.06
The Broken Beats for fuld skrue - tirsdag går
det løs på Hotel Martinez.

The Broken Beats og Karina Kappel er de danske musikalske indslag ved årets Midem Festival 21.-25 januar. Mens The Broken Beats er blevet håndplukket af de franske arrangører til at deltage i tirsdagens ”Buzz Bands”-program for talentbands på fashionable Hotel Martinez (se link) optræder  soul-jazzsangeren Karina Kappel på den danske stand søndag og mandag.

Midem Festivalen er først og fremmest en festival for den internationale musikindustri, og det kan også mærkes i det store messeområde, hvor der for 20. gang er dansk fællesstand. 100 repræsentanter for 63 danske selskaber, forlag, managements,  festivaler, organisationer m.m. fra den danske branche er tilmeldt, hvilket er fremgang for andet år i træk. Det er Kunststyrelsen, der står for den danske fællesstand. 

Midem Festivalens booker var i øvrigt ikke den eneste franskmand, der var glad for The Broken Beats optræden, da gruppen 14. november spillede ved MXD's og Music Export Norways "SPOT on #1" i Paris (hvor franske medie- og branchefolk havde udpeget danske og norske orkestre fra  SPOT Festival 2006, som de gerne ville se i Frankrig, red.). Også redaktøren  Basile Farklas fra det store Rock 'n' Folk-magasin havde lovord tilovers:

- De havde en glimrende scenudstråling, nærvær og energi, melodierne var fine, deres frontfigur (Kim Munk, red.) havde en god kontalkt med sit publikum, og ikke mindst deres korarbejde imponerede. Personligt bliver jeg glad når ALLE - inklusive trommeslageren - bidrager til korarbejdet. Nok ingen tvivl om at folk var kommet for at høre Serena-Maneesh ved "SPOT on #1", men det var Broken Beats, der overraskede, siger Basile Farkas som siden har fået Broken Beats seneste cd, men nok foretrækker gruppen som koncertoplevelse.

- Jeg tror de kan have en fin chance for at gøre sig i Frankrig. Ikke som million-sælgere, men som et attraktivt  klubband, siger Farkas.  .
 
MXD (og dermed ROSA) støtter The Broken Beats' såvel som Karina Kappels optræden, og er i øvrigt repræsenteret på selve standen i festivalperioden.            


Mail til ROSA