ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

SPOT voxpop: SPOT er andet end blot affyringsrampe for morgendagens musiske knopskud4. Juni, 2007

Tekst: Martin Buhl, foto: Lars Rune Jørgensen & Kasper Borch | 

Det er ikke nogen nyhed, at SPOT Festival ses som markedsplads for nordens næste musik-eksport-varer og et samlingssted for musikbranchens krydsende klinger - men rent personligt kommer folket så for at opleve nye favoritbands, nyde solen med en kølig fadøl i selskab med venner eller findes der en helt tredje grund?

SPOT-Live redaktionen tog ud på pladsen og for at tage stikprøver på folkets personlige kommentar til spørgsmålet ”Hvad handler SPOT Festivalen om for dig?”

Publikum:


Birgitte.
”Det er faktisk første gang, jeg er her, men for mig handler festivalen om god musik, godt vejr og øl – sådan festivals stemning, ik´”Ellen.

”Jeg er kommet på SPOT for at høre noget musik, som jeg ikke plejer at høre. Jeg går sådan efter navne, jeg ikke kender i forvejen, og det er også derfor jeg har slæbt mine to veninder med”

 

 
Musikere:


Aske (Oh No Ono).


”I år handler det egentligt bare om at spille en god koncert. Sidste år var vi meget obs. på at SPOT kunne være et springbræt, nu har vi mange andre ting kørende, men man ved jo aldrig om, der er nogle som hører os og vil noget med os. Men først og fremmest handler det om koncerten i aften”.Rasmus Sejrsen
(The Psyke Project).

“Altså nu er det tredje år, at jeg er på SPOT, og første gang jeg var her i 2005 spillede vi, og det var en rigtig fed oplevelse. Derfor tog vi herover i 2006 bare for at feste, høre bands og hygge os i tre dage. Nu er vi så kommet igen, og vi kom i går aftes til Præ-SPOT og var der hele dagen i går, nu er vi her i dag, og i morgen skal vi spille”.


Branche:


Rune Skyum Nielsen
(Nyhedsavisen).


”For mig handler SPOT Festival om at drikke øl og så måske høre en lige smule musik.Peter Zeuthen
(Gramex).

”Personligt handler SPOT i høj grad om, det der sker i branchen og de forskellige led indenfor musikken. Jeg kommer fra Gramex og har derfor en interesse både i at snakke med folk, der er interesseret i at høre om hvad vi laver som organisation, og så mødes med de folk vi kender på en god og hyggelig måde, ik´. For mig er det også en mulighed for at høre bands man ikke kender i forvejen. Jeg kan meget godt lide jazz, så musikken er et møde med nye bekendtskaber”.     
         


Mail til ROSA