ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

SPOT festival 200830. November, 2007

Kristoffer Vest | Musik til SPOT-festival
Planlægningen af SPOT Festivalen 2008 (6.-7. juni) er i fuld gang, og det er nu, orkestre og kunstnere, for hvem en showcase på SPOT Festivalen har national og/eller international relevans, kan ansøge om at deltage i festivalen. Også musikbranchen - booking, management, pladeselskaber, koncertarrangører, medier m.m. - kan foreslå danske eller nordiske orkestre til SPOT Festivalen.

Ansøgningsprocedure
Al ansøgning til SPOT Festival 2008 foregår elektronisk. Fra 1. december 2007 kan der på www.spotfestival.dk/tilmelding laves tilmeldinger til festivalen – følg de angivne instrukser for hvordan oplysninger om band, kontaktperson, booking-kontakt, pr-materiale samt lyttemateriale uploades.

Ansøgningsfrist: 15. januar 2008.
Programmet til SPOT Festivalen sammensættes dels ud fra det indsendte materiale fra orkestre og branche, dels af grupper/solister som er med til at tegne den aktuelle danske og nordiske scene. Det endelige program fastlægges af ROSA – Dansk Rock Samråd. SPOTs overordnede mål er at understøtte kvalitetsmusikkens muligheder såvel på nationale som internationale markeder.         


Mail til ROSA