ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Speaker Bite Me og Band Ane til SPOT - sammen
med indslag fra alle musikalske verdenshjørner
13. April, 2007

Mik Stegger | 


Band Ane kommer forbi SPOT 2007.
SPOT Festivalens program er stadig under opdatering, og en række nye navne fra meget forskellige områder af den rytmiske musik er blevet sat på plakaten i løbet af de sidste dage.

Genopstandne Speaker Bite Me har fået anmelderne til at finde stjernekasterne frem oven på det helt nye udspil "Action Painting" - og er den musikalske kurs sat med nye mål, er kompromisløsheden gemmelkendt, så gruppen har hurtigt genvundet positionen som indiefavoritter.

Ane Østergaard alias Band Ane, der er blevet udråbt til et af den danske electronica-scenes store håb, har meldt klar til at spille sin mangesidede og legesyge elektroniske musik på årets festival. To købehavnske acts, neo-folk/crossdressing-country duoen Murder og energirockerne i The Fashion vil også aflægge smilets by en visit i anledning af festivalen.SPOT har en mangeårig tradition for at samarbejde med andre organisationer indenfor den rytmiske musiks område, og 2007-festivalen er ingen undtagelse. Folkemusikkens Fælles Sekretariat er blandt de medinvolverede i årets arrangement, og de præsenterer tre navne i løbet af festivalweekenden.

Haugaard & Høirup, dansk folk-duo i absolut verdensklasse og med et imponerende antal koncerter over hele kloden på CV’et, giver deres bud på opdatering af traditionel musik. Instinkt præsenterer folkbeat, spillet på myriader af forskellige instrumenter, og Franka demonstrerer sit kæmpe talent indenfor country- og folk-baseret sangskrivning.


JazzKamikaze: skandinaviske himmelstormere.
Også Dansk Jazzforbund præsenterer musik med stort potentiale på festivalen. Den unge dansk/norsk/svenske kvintet JazzKamikaze har vundet et utal af priser og masser af hædrende omtale verden over for deres sublime instrumenthåndtering og nær telepatiske sammenspil.

Energien er i højsædet hos de tre fremadstormende orgeljazzere i københavnske Ibrahim Electric, og Malene Mortensen giver prøver på sin store stemmekraft med sit mix af jazz standards og originale kompositioner.

World Music Denmark har også et navn med på festivalen, nemlig Babylove & The Van Dangos, der spiller ska og rocksteady efter den traditionelle opskrift fra 50’erne og 60’erne.

Også musikportalen MyMusic.dk er samarbejdspartner på SPOT, og præsenterer årets modtager af MyMusic-legatet, art-rockerne i Lily Electric ved en koncert i løbet af weekenden.         


Mail til ROSA