ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Præ-SPOT: musikalsk møde mellem Vincent Van Go Go og ung brasiliansk percussiongruppe17. Maj, 2007

Mik Stegger | 


Vincent Van Go Go - klar til brasiliansk møde
på præ-SPOT.

SPOT Festivalens åbningsaften 31. maj har fået tilføjet endnu et punkt: Koncert på Musikcafeen i Mejlgade med soul/r’n’b/hiphop-bandet Vincent Van Go Go og en brasiliansk gruppe af unge percussion-talenter kaldet Corpos Percussivos.

For at starte med det sidste, er de unge brasilianske musikere et musikprojekt fra slumkvartererne/favelaen i den nordbrasilianske millionby Recife. Under ledelse af percussionvirtuosen Jorge Martin har projektet siden 1998 været et musikalsk fristed for favela’ens børn og unge, hvor de har kunnet  slippe væk fra den barske dagligdag på gaden. Sammen med fire elever er Martin nu i Danmark for at spille med danske børn og unge, og som sidegevinst spiller truppen en one-off koncert på Musikcafeen i Mejlgade sammen med de fem groove-ækvilibrister i Københavns-baserede Vincent Van Go Go.

Vincent Van Go Go har ved flere lejligheder besøgt Brasilien, og har en stor forkærlighed for landets indbyggere og deres mentalitet, så mon ikke det kunne blive et brag af en koncert på Musikcafeen torsdag aften? Gruppen kommer i øvrigt toptunede fra jobs både i Canada under New Music West-festivalen samt i Los Angeles
         


Mail til ROSA