ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Lokal og tysk gæstetaler til SPOT-åbning30. Maj, 2007

Henrik Friis | Åbningskoncerten for SPOT Festival 2007 i Musikhusets Store Sal torsdag kl. 19:30 får både lokal og tysk gæstetaler.

Dirk Schade fra den store tyske messe og festival Popkomm bliver det udenlandske indslag. Schade er tidligere tv-producer, festival- og koncert-arrangør m.m. og har gennem de senere år været manager for showcase- og event-delen af Popkomm - en messe/festival der også er en vigtig del af den danske musikeksport-indsats på det europæiske område.

Formanden for Århus-arrangørerne Ljud, Bjarke Svendsen bliver den danske taler - Svendsen var i 2003 medstifter af musikforeningen , der sætter en ære i at supplere det allerede eksisterende musikmiljø i Århus med ekstra arrangementer - og med det kendetegn, at foreningen ikke er genrespecifik. Det er kvaliteten der tæller.

Derudover vil ROSAs og SPOT Festivalens leder Gunnar Madsen være på scenen inden de musikalske løjer går i gang: først med Marybell Katastrophy i specialproduktion - siden med norske "superstar-orkester" The National Bank, som på SPOT spiller sit første job uden for hjemlandet.


      


Åbningsaften
         


Mail til ROSA