ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Kramer fandt ingen guldkorn6. Juni, 2007

René Wiborg, Foto: Thorsten Overgaard | 

 
Den 65-årige lydguru Eddie Kramer, som fredag holdt foredrag om sin karriere, snusede rundt og lyttede til bands om aftenen. Han tager dog ingen nordiske toner med hjem til USA.

Inden fredag aftens musikprogram havde han ingen anelse om, hvad han skulle høre og udtalte:

- Jeg foretrækker god rock´n´roll, og er altid på udkig efter orkestre, der kan ”blow my head off”. Altså ikke nødvendigvis på sådan en larmende Anthrax-måde, mere at de kan udtrykke sig klart, kommunikere med publikum og levere deres sange.

Men hverken danske Oh No Ono, svenske Shout Out Louds eller Alice Rose´s electro-folk faldt i Kramers smag.

For meget helium
- Oh No Onos musik lyder alt for programmeret, og de vil slet ikke kunne begå sig i USA. I længden bliver det for anstrengende at lytte til helium-vokalen, mener Eddie Kramer

Også de anmelderroste Shout Out Louds fik kniven af Kramer, der efter tre numre i Ridehuset gav skudsmålene ”amateurish”, ”awful drummer” og ”80´s rip off”.

- Men hvis jeg havde været bedre forberedt og haft en udvælgelsesproces med at lytte numre fra forskellige orkestre, havde jeg helt sikkert fået mere ud af SPOT, musikalsk set.

 
Professionel afvikling
Som helhed var Eddie Kramer dog meget begejstret for besøget.

- Det har været meget interessant. Lydkvaliteten var generelt ret god og afviklingen professionel. Jeg kan godt lide musikteltet (på Officerspladsen, red.). Det er åbent og venligt. Men det er en meget typisk europæisk festival. Her er stort set kun hvide mennesker, i USA ville publikum have været meget mere blandet, etnisk set. Men hils og sig, at de danske kvinder er ubeskriveligt smukke, ler han.


         


Mail til ROSA