ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Jonatha Brooke gæster Spot 20071. Juni, 2007

Ole Rosenstand Svidt | 


Spot er – som det nok er en del bekendt – en århusiansk festival for ny nordisk musik, men der har også sneget sig enkelte ikke-nordiske navne med. Således kunne man torsdag aften opleve de tre engelske grupper Dead Kids, Apartment og Metronomy på VoxHall, og lørdag den 2. juni klokken 16 gæster den amerikanske singer-songwriter Jonatha Brooke så festivalen.

Brooke er dog ikke en del af det officielle Spot-program, men gæster den lille ”EnnaBella from Hellas”-scene, der er opstillet foran Musikhuset centralt på festivalpladsen. Scenen er sat op af de to musikere Sara Saxild (Under Byen) og Anna Brønsted (Peter Sommer, Lise Westzynthius med flere), der vil sætte særlig fokus på kvinderne i musikken.

Jonatha Brooke flyver til Danmark udelukkende for at deltage i denne lille halvofficielle koncert, men hun er også en hyppig gæst i Danmark. Hendes seneste album, ”Careful What You Wish For” fra januar i år, fik en fornem 5-stjernet anmeldelse i GAFFA og fik blandt andet følgende ord med på vejen af anmelderen Finn P. Madsen:

”Careful What You Wish For” emmer af en vitaminrig kreativitet og et overskud, der sætter en tyk streg under, at Brooke er ved at arbejde sig op som en af amerikansk rocks fremmeste kvindelige sangskrivere.

"EnnaBella From Hella" byder i øvrigt også på en række andre spændende koncerter under Spot med blandt andre svenske Wendy MacNeill og danske Munck/Johnson, Heidi Mortenson og Said The Shark. Læs det fulde program på EnnaBellas MySpace-profil via nedenstående link.         


Mail til ROSA