ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Det skal være højt for at det er godt

René Wiborg, Foto: Michael Ersted | 

 
Hatesphere for fuld udblæsning efter midnat.
De århusianske metalheads fra Hatesphere lukkede Ridehusets program natten til lørdag. Både på scenen og i salen blev der svinget garn til ”majestætisk dommedagsmetal”, som et musikmagasin har kaldt stilen.

Forsanger og indpisker Jacob Bredahl synes, at koncerten gik OK, selv om mange blandt publikum ikke er vant til at lytte til ekstrem dødsmetal. Men lydniveauet var alt, alt for lavt, mener han.

- Det var en tynd kop te. Det er en tåbelig regel, at man må spille med max 95 decibel. Så kan vi jo ikke gøre, det vi gør, ordentligt. Det er jo meningen, at man skal MÆRKE lyden, og føle den bide i struben.

 
 Gedehorn i vejret - trods for lav decibel.
Men der er ingen vej udenom. Statens miljøregler skal følges, bl.a. af hensyn til naboer osv., oplyser produktionsansvarlig Michael Callesen fra SPOT Festival. Flere tilhørere syntes nu også, at det forholdsvis lave lydniveau var i orden, fordi man så kunne skelne de enkelte instrumenter.

Tatoverede kæmper
Jacob Bredahl fortæller i øvrigt, at Hatesphere netop er vendt hjem fra en turné i Kina.

- Det var en kæmpe oplevelse. Ikke så meget når vi var på scenen, det var mere oplevelsen af alt det udenom. Organisationen var ikke så tjekket, men det var sådan en slags OK kaos. Publikum var helt vilde med at få billeder af os efter koncerterne. Jeg blev fotograferet sammen med mindst 500 små kinesere, som ville stå ved siden af to meter høje overtatoverede danskere.

 
Hatesphere - majestætisk dommedagsmetal. 
Hør eller genhør Hatesphere på Roskilde Festival 6. juli, Arena scenen (plads til 20.000 tilskuere!) eller til september, hvor Århus-kvintetten erobrer nye territorier. De varmer op for Polens største navn indenfor ekstrem metal, Behemoth, på deres efterårsturné.

Hatespheres hjemmeside, klik her 
         


Mail til ROSA