ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

De frivillige make the SPOT go around2. Juni, 2007

René Wiborg, Foto: Michael Ersted | 

 
Mads og Lisbet - to aktive repræsentanter for
SPOTs uundværlige frivillige. 
15-årige Mads Freund og Lisbet Tegllund, 30, bruger en lang, lang lørdag på at passe orkestrenes skurvogne ved Ridehuset. Kl. 11 mødte de og gjorde bandrum klar til at huse nogle af dagens orkestre. Og den bliver 2, natten til søndag, før Mads og Lisbet tørrer de sidste ølrande af bordene.

Opgaven er at holde det rent og indbydende, hvor orkestrene lader op til deres optræden og falder ned bagefter. Der skal være øl/vand, slik, frisk frugt og håndklæder, når musikerne tjekker ind til deres base i to-tre timer.

Hjælpsomme musikere
- Vi skal også sørge for, at de forlader rummet i tide, så de næste kan komme til. Men det klarer mange af musikerne selv. De efterlader rummene i pæn stand, og nogle tørrede endda op efter sig, da havde spildt noget, fortæller Lisbet.

Både Mads og Lisbet er frivillige for første gang på SPOT. Lønnen er mad og drikke samt en festivalshirt. Nå, ja. Mads, som spiller bas, fik lidt fryns, da han gaflede et sæt – kun lidt brugte - basstrenge, som metalbandet Hatesphere efterlod fredag nat.

- Vi vil gerne være med igen, for det er vildt hyggeligt her. Det er en lang dag, men vi kan skiftes til at holde lidt fri og høre musik, fordi vi er fem, som deler opgaverne, lyder det fra de to frivillige.

Ca. 400 frivillige og godt 700 musikere får SPOT Festivalen til at spille.


         


Mail til ROSA