ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Belgisk glæde over SPOT8. Juni, 2007

Henrik Friis | 


Murder - vækker interesse i det
belgiske.

Der har virkelig været positiv respons over for SPOT Festivalen fra de belgiske branche- og mediefolk som med hjæp fra MXD besøgte landet i sidste weekend.

Torsdag aften sendte den landsdækkende radiostation Studio Brussels i programmet "Hype Channel" over en halv time med snak om SPOT garneret af musik med Murder, The Kissaway Trail, Speaker Bite Me, Alice Rose, Band Ane - samt Figurines og Slaraffenland. Uanset sprogforbistring i forståelsen af det flamske, var der godt med superlativer mellem numrene.

Desuden har avisen De Morgen mandag trykt en artikel om SPOT og MXD's SPOT ON-fremstød med dansk musik  i Brussel i november. Radiostationen FM Brussel har sendt en del dansk musik i musikprogrammet Mute, og Radio 1 sender i næste uges udgave af musikprogrammet Cucamonga både interviews og musik fra SPOT festivalen.

Desuden vil musikwebzinet www.kindamuzik.net også snart byde på artikler og interviews fra weekendens SPOT festival. Og så vil rygtet vil vide, at magasinet Rif Rafs (det belgiske Gaffa) chefredaktør skulle være indstillet på¨at give forsideplads til Murder, hvis gruppen udgives i det belgiske...          


Mail til ROSA