ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

The Fashion - Spot 2007, Officerspladsen, lørdag

Nicolas Breschel, foto: Jonas N. Jakobsen | ”The Fashion” udgav i februar deres selvbetitlede album og ”Letters from the ambulance” blev hurtigt ”Ugens uundgåelige” på P3. Det er som om at drengene har fundet deres egen stil, efter de i starten af deres karriere ofte er blevet kaldet uoriginale. Og den nye stil lod sig bestemt høre lørdag eftermiddag i teltet på Officerspladsen.

Sidst de spillede på Spot i 2004 væltede de nærmest den mindre scene, ”Caféen”, men i 2007 var de også tæt på at vælte det store telt. De nye sange indeholder stadig de gode omkvæd, men lydbilledet er blevet krydret med bl.a. reggaefeelings og mere tidssvarende lyde. Selvom det er forholdvis nye sange tog publikum lige så godt imod den nye ”Like knives” som ”Let´s go dancing” fra det gamle album. Så hurtigt fik ”The Fashion” og deres mærkbare spilleglæde ikke bare fansene i første række med, men fik faktisk det meste af teltet til at svinge.

Gruppens sange har for det meste hitpotentiale, men hvor de fleste sange er søstærke, er der samtidig også numre der hurtigt synker til bunds på grund af melodisk sløsethed og rastløs sangskrivning. Men det opvejer alle de andre sange helt sikkert. Man kan håbe på at ”The Fashion” ikke skifter stil igen og holder sig det de virkelig kan: At få folk til at danse!         


Mail til ROSA