ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Nordic Cowriters - Spot 2007, Musikhuset Århus, Lille Sal

Morten Engsig Christensen, Foto: Rasmus Weng Karlsen | 


Foto: Ramsus Weng Carlsen.

Nordisk Cowriters er et projekt med 12 nordiske sangskrivere har været samlet på Englesholm Højskole. De har haft 4 dage til at udveksle musikalske idéer og denne aften skulle arbejdet, eller rettere resultatet præsenteres for Spot-publikummet.

Stilheden var fra start, nærmest larmende og måske den inciterende nærhed, eller forsøget derpå, havde resulteret i en tilbageholden skriveproces. Vi der var mødt op i Musikhusets lille sal, var i hvert tilfælde vidne til en eftertænksom eftermiddag, hvor selv en caffé-latte havde udsendt larmende skrig.

Måske balladerne ligger lige for, når musikalske talenter der aldrig er mødtes, mødes ... og kun har fire dage sammen. Det kan også være en fælles forståelse af den nordiske Jantelov: lad være med at skrive det simple fede hit, det kunne jo være at du blev kendt.

Projektet, eller eksperimentet om man vil, har klare muligheder og opfordringen må være at tematisere næste års Cowriter-session til noget i retning af ”Don’t take it that seriuosly”.

Når dette er sagt, fik vi lige før den endelige afslutning, faktisk en smagsprøve på hvad et sådan projekt kan føre til. Jimmy Andersen, Mads Langer og Helgi Jonsson spillede en fælles tune, der viste vejen mod 2008s session.         


Mail til ROSA