ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

[Ingenting] - Spot 2007, Musikhuset Århus, fredag

Anne-Sofie Oppenlænder, foto: Toke Hage | Det er svært at beskrive forventningerne til en koncert med et band der hedder (Ingenting). Og det er netop hvad bandet ønsker at opnå. De vil nemlig ikke lyde som andre end dem selv. Og det lykkes faktisk overraskende godt.

Bandets energifyldte og samtidigt meget melodiske udtryk er på en gang let genkendeligt og samtidigt ganske særligt. Deres stil trækker hovedsageligt på genrer som rock, punk og pop, men læner sig til tider også op af surf og sågar The Beach Boys. Herefter tilsættes forsangerens bløde svenske stemme, hvorefter man bliver mindet om, at vores svenske naboer bare kan det der med at lave hits.

Koncerten bød på numre med stor fokus på opbygning af intensitet. Fx startede flere af numrene nærmest som ballader for derefter at slå over i en mere tempofyldt del. Her afsløres også bandets åbenlyse forkærlighed for instrumentalstykker, som dyrkes på et plan der tilsyneladende var til ligeså stor glæde for publikum som for bandet selv.

På aftenen havde (Ingenting) medtaget diverse instrumenter til at stadfæste deres status som et band med et element af uforudsigelighed. Således havde percussionisten en lang række rytme instrumenter ligesom også en xylofon blev taget i brug.

På den negative side må det nævnes at Spot Festivals scene Filuren absolut ikke kom bandet til gode. Det var ganske enkelt ikke optimalt at sidde ned til denne koncert, selvom det gav en øget fokus på bandets tekster, som sagtens kunne tåle nærlytning.

Alt i alt må det blive til fire stjerner til bandet fra Stockholm for en intens, intim og gennem-musikalsk oplevelse.         


Mail til ROSA