ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

Dead Kids, præ-spot, VoxHal, torsdag

John Fogde | 

Når man jævnligt går til rockkoncerter, er man vant til at se musikere, der klæder og opfører sig fjollet. Men Dead Kids, der åbnede en aften på Voxhall med tre engelske bands (se også anmeldelser af Apartment og Metronomy), kom usandsynligt højt op på skalaen over Things that make you go hmmm.

Førstehåndsindtrykket var, at man nu skulle trækkes med et engelsk Bloodhound Gang, der fik Goldie Lookin Chain til at ligne The Shadows, og bevægede sig i samme verden som Ali G. Den fordom blev ikke umiddelbart afkræftet, da frontmanden Mike Title greb fat i en piges taske og efter at have krammet og rystet den, smed den hensynsløst højt op i luften bag sit hoved. Humoren udeblev dog ikke, for tasken satte sig fast i en projektør og hang derefter og dinglede over bandet koncerten igennem.

Herefter fulgte en lang række interaktioner med publikum, der blev antastet og forulempet for forskellig vis, og Title var heller ikke bleg for at forlade scenen for blandt andet at indtage en af de opstillede tønder og synge til folk derfra. Energiniveauet var ganske forbilledligt hos frontmanden, der konstant bevægede sig rundt, som om han fik elektriske stød fra sin mikrofon.

Det var i det hele taget 35 hæsblæsende minutter, og derfor gik der faktisk et stykke tid, inden man fik vejret længe nok til at vurdere, hvad man egentlig synes om musikken. Heldigvis var den overraskende god og blandede elektroniske elementer med klassisk engelsk punk. Title er ikke den store sanger, men besidder rigeligt med attitude til at kunne holde trit med bandet, der trods deres vanvittige udseende leverede varen.

Man kunne måske godt have ønsket sig ikke at være blevet helt så distraheret fra musikken. Men i sidste ende fik man en oplevelse, der uden tvivl bliver en af dem, som folk kommer til at snakke om festivalen igennem.


         


Mail til ROSA