ROSA

SPOT

MXD
 


FORSIDE
NYHEDER
FESTIVALBILLETTER
DSB WILDCARD FESTIVALBILLETTER
PROGRAM OG
TIDSPLAN
BANDS
ANMELDELSER
SEMINARER
INTERVIEWS
KONFERENCIERS
TORSDAG: ÅBNINGSAFTEN
TORSDAG: KONFERENCE OG UDSTILLING
SPOT CAFE
INFO OM SPOT
INFO-KORT
FORMÅL OG
KONCEPT
SAGT OM SPOT
SPOT HISTORIE
SPONSORER OG
PARTNERE
OMRÅDEANSVARLIGE
TEKNIK
BLIV FRIVILLIG
KONTAKT OG
FEEDBACK
NYHEDSBREV

1234 - Spot 2007, VoxHall, fredag

Anne-Sofie Oppenlaender, foto: Toke Hage | Drengene bag det iøjnefaldende og noget særprægede bandnavn 1234 gav publikum indsigt i deres enorme potentiale, da de åbnede Spot Festivalens scene på Voxhall fredag aften.

Det er tydeligt at bandet sætter deres indbyrdes samspil højt. Ihvertfald præsterede bandet og deres meget karismatiske frontmand deres ypperste denne aften. Koncerten bød på fornemme temposkift og musikalsk overskud, som ikke var til at komme udenom. Især nummeret med den karakteristiske tekst 1,2,3,4,5,6,6,6 satte en streg under bandets kunnen.

Deres lyd blander på behageligvis en karakteristisk indie-guitarlyd med keyboard elementer og mere pop-rockede tendenser. Det hele holdes sammen af frontmand, Rune Hedemanns dybe men alligevel gennemtrængende stemme. Han krydrede iøvrigt sit sceneshow med en lang række håndtegn, som understøttede bandets meget underholdende og skarpe tekster.

Måske bliver bandets kontinuerlige, tempofyldte lyd en smule ensformig i længden, men de effektive breaks, powerfyldte instrumentalstykker og til tider meget pludselig slutninger holder det hele kørende.

1234 har således lagt an til en storstilet sommer der blandt andet byder på koncerter på Vesterbro Festival og Roskilde Festivalens Pavilion Junior-scene. Herfra må vi konstatere, at vi glæder os!         


Mail til ROSA